Om Ib Roslund

Ib RoslundIb Roslund er født 4. maj 1967 i Olsker på Bornholm og opvokset i Nordsjælland. Han bor i dag få kilometer fra Roskilde, er gift og far til en dejlig pige.

Ib Roslund er uddannet journalist og efteruddannet i strategisk og politisk kommunikation, udvikling af hjemmesider, digital markedsføring og video til nettet.

Ib Roslund arbejder som kommunikationskonsulent for Beredskabsforbundet og har tidligere arbejdet som kommunikationskonsulent for Høje-Taastrup Kommune, journalist på bl.a. Fyns Amts Avis og Ugeavisen Odense samt informationsmedarbejder og -chef hos bl.a. Dansk Cyklist Forbund og GUE/NGL i Europa-Parlamentet.

Ib Roslund har arbejdet med bl.a. journalistik, redigering, layout, udvikling af magasiner, udvikling af digitale nyhedsbreve, hjemmesider, sociale medier, film til nettet, medierådgivning og -træning, intern og ekstern kommunikation samt udvikling af kampagner, kommunikationsstrategier og målgruppeanalyser.

Måske kan Ib Roslund hjælpe dig – tag kontakt og spørg! 

Læs mit CV på Linkedin


Andres ord om Ib Roslund:

Carsten Iversen, direktør i Beredskabsforbundet:
“Jeg kender Ib, som en engageret journalist og kommunikationskonsulent, der gør Beredskabsforbundet synlig med en proaktiv indsats, som bliver værdsat i hele organisationen – især blandt vores frivillige.”

Lene Solskov Gundorf, kommunikationsrådgiver i Høje-Taastrup Kommune:
“Ib kommer med sit positive sind og engagerede arbejde godt ud af det med alle og færdes dermed helt naturligt på alle niveauer i organisationen. En rigtig god kollega, med indsigt og humor, som jeg til enhver tid vil anbefale.”

Marie Skov Lillelund, erhvervsservicechef i Høje-Taastrup Kommune:
“Ib formår at fange en dagorden hurtigt og omsætte den til god kommunikation – hvad enten modtager er borger eller fx erhvervsliv. Ib formår selv at løbe historier op og koble dem til andre dagsordener – han kommer ikke tomhændet tilbage fra besøg i ‘marken’.”

Erik Høgh-Sørensen, tidl. kommunikationschef i Maersk Container Industry, tidl. Bruxelles-korrespondent for Ritzau:
“During my time as an EU journalist in Brussels and afterward, Ib impressed me with his communication skills and sense of accuracy.”

Karen Hedegaard, selvstændig grafiker, medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Journalistforbund:
“I have come to know Ib Roslund as a highly professional business partner with an excellent overview. Ib puts a lot of commitment in his work and is always friendly and accommodating”.

Lave K. Broch, kampagnekoordinator i Folkebevægelsen og førstesuppleant til Europa-Parlamentet:
“Ib er en utrolig dedikeret kollega. Ib er ikke bange for at tage fat, og han er kreativ i forhold til pressearbejdet bl.a. ved at inddrage meningsdannere i det øvrige samfund og ved at finde spændende vinkler til mediehistorier. Jeg kan på det varmeste anbefale Ib som en god og dygtig kollega.”

Poul Gerhard C. Kristiansen, landssekretær i Folkebevægelsen:
“Ib har arbejdet meget selvstændigt med sine opgaver, men samtidig i et godt og inspirerende samarbejde med de øvrige ansatte. Han har været meget omstillingsparat og haft let ved at sætte sig ind i nye områder, som har været relevante for hans arbejde, ligesom Ib har en flydende og hurtig pen. Ib har meget let ved at samarbejde, har et godt humør og har samtidig givet gode kreative input til løsning af sine opgaver og sekretariatets fællesopgaver.”

Jens E . Pedersen, tidl. direktør i Dansk Cyklist Forbund:
“Ib har let ved at samarbejde, er god i gruppen, initiativrig og selvstændig.

Bo Frimodt, tidl. redaktør af Ugeavisen Odense:
“Ib har løftet alle opgaver, han er blevet stillet overfor, med omhu, interesse og dygtighed. Han er en god skribent og han formår på diplomatisk vis og med stor pædagogisk indsigt at redigere og lede.”

 

Læs også:

 

Leave a Comment